CTA træner
Anna Kronborg Haar
Anna har sprunget i forskellige klubber fra 2002-2009, og startede i KTK som springer og træner i 2014. Hun er uddannet trampolininstruktør i efteråret 2014 og på øvet niveau i 2015.
 
I 2016 har Anna sat gang i Dobbelt Mini Trampolin i KTK. Hun er med i den nationale DMT-gruppe i GymDanmark og DMT-dommer.
Daniel Bentsen

Daniel har mange års erfaring som træner og kan træne folk helt op på højeste niveau. Daniel er den overordnet ansvarlige for træningen i Sundby.

 
Daniel D. Vidstrup
Sportschef (tiltrådt marts 2018)
Daniel har selv været springer på allerhøjeste niveau og fungerer som træner på KTKs tophold/Copenhagen Trampoline Academy (CTA).
 
dvi@kbhtrampolin.dk 
Freja Møller
Kim Olavi

 Cheftræner (tiltrådt 2018)

Kim er uddannet trampolininstruktør på videregående niveau. Han mestrer dog træning på et langt højere niveau via hans eget springmæssige niveau, samt en del års erfaring som træner. Udover instruktøruddannelse er Kim også uddannet indenfor Aldersrelateret TræningsKoncept (ATK) og en af hovedkræfterne i KTK angående dette.
Herudover er fungerer Kim også som national dommer samt vanskelighedsdommer. 
 
31152109
kol@kbhtrampolin.dk
 
Malou Rosenquist
Malou startede som hjælpetræner i 2013. Nu springer hun på topholdet og er gået i gang med sin uddannelse som træner.
Peter Jensen
Philip Mynster
Philip er kommet til KTK i sæsonen 2014-15. Har stor erfaring som springer på højt niveau. Træner nu både talenter og springere med speciel needs.
Vanessa Rae Smith
Vanessa er uddannet instruktør for springere på begynder- og eliteniveau samt folk med et fysisk og/eller psykisk handicap. Hun har været træner siden 2006 og er tidligere landsholdsspringer samt regionaldommer.

Telefon: 52 19 56 33
Marc Seidler
Marc studerer medicin på Københavns Universitet og har indtil sommeren 2019 selv været springer i Greve de sidste 11 år, samt trænet begynderhold. Karrieren har både budt på nationale og internationale konkurrencer og medaljer. 
Træner
Anja Maria Andersen
Anja startede sin trænerkarrierer som ansvarlig træner for mini holdet allerede som 15-årig! Siden da har Anja været på mange forskellige hold og er efter at have været ansvarlig for holdene i Rødovre, nu freelance-træner især i forbindelse med vores CP-aktiviteter.
 
Anja er uddannet trampolininstruktør på grundniveau samt erfaren indenfor træning af specialgrupper.
 
djonja-her@hotmail.com 
 
 
Charlotte Kofoed Hansen
Charlotte er uddannet instruktør indenfor trampolin i GymDanmark. Efter sine år som engageret træner og bestyrelsesmedlem i klubben (dengang NT77) har Charlotte arbejdet videre med idræt og børn og unge blandt andet via disse kurser og seminarer:
- Leg i og omkring trampolinen. Børne- og ungdomsudvikling. Det sociale aspekt
- Psykologien bag trampolinspring. Mekanisk fysik.
- Træningspsykologi. Kommunikation med springerne. Fastholdelse af medlemmer.
- Idræt for børn og unge - skab sammenhæng
- Idrætsskader - hvad gør man, kend din rolle.

Charlotte er desuden uddannet almen pædagog fra Ballerupseminariets idrætslinje. Har primærk arbejdet som støttepædagog og har siden 2009 arbejdet som talepædagog/logopæd i Hvidovre pædagogisk psykologisk rådgivning (ppr). Desuden har Charlotte siddet som frivillig rådgiver hos børne- og forældretelefonen i 5 år.
 
Vi er meget glade for at have Charlotte som en del af vores CP-trænerteam! 
Christer Henriksen
Christer starter som træner i august 2016 hvor han også tager den officielle instruktøruddannelse i GymDanmark - vi byder Christer velkommen!
Daniel D. Vidstrup
Sportschef (tiltrådt marts 2018)
Daniel har selv været springer på allerhøjeste niveau og fungerer som træner på KTKs tophold/Copenhagen Trampoline Academy (CTA).
 
dvi@kbhtrampolin.dk 
Freja Pultz Johansen
Freja har selv sprunget i mange år, både i KTK og i Roskilde. Hun har også været træner i en del år, både i Roskilde og i GMC og nu i Rødovre.
Harald Toft
Harald har været træner i mange mange år! Og har blandt andet været hovedtræner for OL-springeren Peter Jensen da han startede sin karriere :)
Ida Marie Iversen
Kenneth Mejnert
Kenneth har været træner siden efteråret 2017. Han er engageret og god med børn.
Lone Rosenquist
Lone er uddannet trampolininstruktør og har været træner på talentholdet i nogle år. Herudover er hun selv aktiv springer.
Magnus Jensen
Magnus har selv sprunget i nogle år tidligere og er netop kommet igang igen :-)
 
Han er imødekommende, engageret, tålmodig, hjælpsom og god med børn! 
Máté Töro
Máté er topspringer i sit hjemland Ungarn - han er kommet hertil for at læse på CBS og fungerer nu som træner på vores bedste hold i klubben.
Peter Jensen
Philip Mynster
Philip er kommet til KTK i sæsonen 2014-15. Har stor erfaring som springer på højt niveau. Træner nu både talenter og springere med speciel needs.
Sara Fanefjord
Sara har haft en lang karriere i klubben både som springer og træner - hun er nu træner på konkurrenceholdet i Sundby. Har før været ansvarlig træner også.
 
31 16 83 84 
Tina Burrack Larsen
Tina er startet som træner i efteråret 2013 efter at have gennemgået den officielle instruktøruddannelse hos GymDanmark - og sprang lige ud i det som ansvarlig træner for et Mini hold :) Logistikken har dog gjort at Tina i denne sæson koncentrerer sig om at være træner på forskellige udtagede hold.
 
Tina er også udførselsdommer. 
Alexandra Cold
Jakob Søndergaard
Kristian Kjelden
Sara Kofoed Hansen

Nyheder

Events

Facebook

Kommer snart

Vores støtter