Ind-/udmeldelse
 
Indmeldelse - sådan gør du:
1)  Opret en profil på den eller de personer, som skal indmeldes (har du 2 børn skal hvert barn have sin egen profil).
2) Gå til "Holdtilmelding". Klik på 'holdtype' og derefter på holdet og på prisen. Derefter betales via dankort. Har du ikke dankort, kan du betale via din bank. Kontakt klubben for information. 
Når du har oprettet en profil og betalt dit første kontingent, så er du medlem af KTK.
Det vil du vedblive at være indtil du kontakter os for at melde dig ud.
 
Fra det tidspunkt, hvor der er betalt profiloprettelsesgebyr og 1. kontingent for holdtræning vil der blive trukket dit holds kontingent på dit dankort hver 34. dag. Det er således et fortløbende abonnement, hvor hver kontingentbetaling gør dig til medlem de næste 34 dage. 
 
 
VIGTIG information!!
Vi gør opmærksom på at springere er dækket af egen ulykkesforsikring.
 

Opskrivning på venteliste til hold - sådan gør du: 
Hvis der ikke er plads på det hold du ønsker at træne på, så kan du klikke på venteliste og skrive dig på her. Du må skrive dig på alle de ventelister, du har lyst til. Det ville dog være rart, hvis du sletter dig igen, når du ikke er interesseret i at blive tilbudt en plads på et hold mere.
 
Udmeldelse - sådan gør du: 
Du kan melde dig ud når som helst. Dog først med virkning fra næste betaling. Der er altså max 34 dages opsigelsesfrist.
Grunden til at det er 34 dage og ikke 30 eller 31 dage som der er i en måned, er at juli i praksis er kontingentfri, men systemet kan ikke sætte trækningerne på pause. Så hvis man betaler hver 34. dag så giver det 10,7 måneder på et år - og altså lidt mere end en måned uden kontingent.
 
1) Udmeldelse kan kun ske skriftligt til KTK på mail: : kbhtrampolin@kbhtrampolin.dk
2) Skriv venligst begrundelse til brug for vores medlemsstatistik og vores fremtidige planer.

 

Nyheder

Events

Facebook

Kommer snart

Vores støtter